Índia

El visat de l’Índia és relativament senzill però cal dur-lo fet abans d’entrar. Per això a principis de gener ja l’hem gestionat que ja només ens queden dies!!!

Cal anar a la pàgina web d’Arke BLS center i allà està tot més o menys explicat. I dic més o menys perquè tampoc queda massa clara la documentació necessària que s’ha de portar o enviar (segons la opció que es triï).

Nosaltres per un visat turista de 6 mesos multientrada (volem anar a SriLanka i Maldives) hem necessitat:

  • Omplir el formulari online (està en anglès però si téns problemes tenen una pàgina traduïda a l’espanyol), imprimir-lo i signar-lo allà on correspon

  • Portar el passaport en vigor i amb un mínim de 6 mesos de vigència i una fotocòpia de la primera plana

  • Una fotografia en color format DNI/Passaport que s’ha d’enganxar al formulari

  • S’ha de fer l’ingrès de les taxes del visat i a més l’enviament posterior del visat per Seur (en el nostre cas, per visat de 6 mesos i taxes dels dos, un total de 175€). Hem fet l’ingrès al número de compte que t’indiquen i posteriorment hem imprimit el comprovant

  • També hem hagut de dur un extracte bancari ( Es podia escollir altres tipus de documentació com la nòmina, la última declaració de renda, etc.)

  • També cal omplir el formulari pel posterior enviament del passaport per part de Seur

Com que havíem d’anar a Barcelona per altres motius i estant a 20 dies d’agafar el vol (el visat tarda 10 dies laborables), hem decidit anar fins a la Zona Franca a portar nosaltres la paperassa i en aquest cas, si hi ha algun problema amb tot plegat, ho pots arreglar al moment. Si ho envies per Seur amb temps, també està bé però nosaltres no podíem arriscar-nos a que hi hagués quelcom malament i perdre el vol.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

També hi ha la opció de fer el visat urgent (amb la corresponent taxa addicional) per la qual cosa cal adjuntar una còpia de la informació/justificant del vol.

Bé, ara només resta esperar que ens arribi el visat pel primer destí!!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: