Myanmar

Nosaltres hem fet el visat de Myanmar a Bangkok, és un tràmit senzill i en 3 dies (si no teniu pressa) el tindreu per molt pocs diners.

Des de fa poc, hi ha l’opció de tramitar el visat online per entrar a Myanmar des de la mateixa web d’immigració del país. Aquesta opció també tarda 3 dies i només és vàlida per entrar a Myanmar pels aeroports de Yangon, Mandalay i Nay Pyi Taw. El tràmit és senzill però costa molts més diners que si ho tramiteu directament a Bangkok o en qualsevol altra ambaixada. Fer el visat online costa 50$.

La opció econòmica és visitar l’ambaixada de Myanmar a Bangkok, pàgina web. Està situada a la Sathorn Nua Road, número 132. Per arribar nosaltres vam agafar el vaixell que recorre Chao Phraya River fins a l’estació de Sathorn (Taksin) o Central Pier.

Des de darrera de Rambuttri vam creuar fins a l’embarcador per agafar el vaixell a la parada de Phra Athit. El bitllet de vaixell us costarà 15 Bhats/ persona i trajecte i si no hi ha massa afluència, en 15 minuts sereu a lloc. Un cop arribeu a Sathorn; camineu recte aproximadament un quilòmetre fins que veureu la parada de l’Skytrain de Surasak, ja sou a la vora!

Si no voleu caminar tant, podeu agafar l’Skytrain fins a Surasak i des d’allí només haureu de caminar recte uns 5 minuts fins que en un carrer a l’esquerra veureu la porta de l’ambaixada de Myanmar.

Horaris de l’ambaixada:

  • Matí de 9 a 12h per tramitar visat
  • Tarda de 15:30 a 16:30h per recollir visats

Què necessiteu?

  • Passaport amb 6 mesos de validesa
  • 2 fotografies de carnet
  • 1 fotocòpia del passaport
  • Formulari per omplir (no el compreu al carrer, a dins us el donaran de manera gratuïta i mentre feu la cua a l’interior teniu temps d’omplir el formulari!)
  • 810 Bhats (si voleu el passaport en 3 dies). Hi ha opció de pagar més i obtenir-lo més ràpid.

Nosaltres entre que vam arribar i vam sortir amb el paper per recollir el visat 2 dies més tard, vam estar 3 hores esperant.

DSC_0753

El visat de Myanmar el podreu utilitzar en els següents 3 mesos després de la seva emisió i té una validesa un cop entreu al país, de 28 dies.

Deixa un comentari